• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željka Cvijanović: U RS se njeguje PORODICA - to treba SAČUVATI, na zapadu je mnogo UNESREĆENIH DRUŠTAVA (VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da je Republika Srpska tradicionalno društvo u kojem se njeguje porodica i da to treba sačuvati.

 Željka Cvijanović u podkastu Granica postoji Izvor: Screenshot

"Mi znamo da je porodica ta u kojoj sve počinje i u suštini oko toga gradimo društvo u Republici Srpskoj", rekla je Cvijanovićeva u podkastu "Granica postoji" i dodala da je veoma važno da građani znaju da postoje mjesta gdje se mogu rješavati određene stvari i problemi.

Ona je istakla da je generalna politika Republike Srpske da se njeguju porodice.

"Mi svoju djecu ne odbacujemo sa 16 godina i ne govorimo - idi i snađi se u bijelom svijetu", rekla je Cvijanovićeva i dodala da se tradicionalno porodice okupljaju.

Ona je istakla da društvo mora da funkcioniše na osnovu unutrašnjih veza, jer ako su građani otuđeni jedni od drugih, onda nema tu srećnog društva.

"Na zapadu je mnogo unesrećenih društava, ma kako oni raspolagali nekim materijalnim dobrima. Nema nas 100 miliona, ali znamo koliko je porodica važna i to moramo sačuvati u Republici Srpskoj", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je iskoristila priliku i da svim damama čestita Osmi mart, ženama koje zajedno stoje sa muškarcima na braniku otadžbine.

Cvijanovićeva je dodala kako ne želi da odvaja žene od muškaraca zato što zna da su uvijem zajedno u svemu, i u političkom radu i u svakodnevnom životu.

"Želim da se zahvalim na velikom strpljenju i na dosljednosti koju žene pokazuju, i one koje se bave politikom, političkim radom", rekla je Cvijanovićeva, prenosi Srna.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jole

Zdrave porodicne vrijednosti su osnova svakog normalnog drustva sto je danas postala rijetkost jer nam se namecu neke bolesne vrijednosti kontra porodicnim. Svi vi koji pljujete na to niste ni svijesni sta pricate ili jeste pa za to dobijate kes od nekog

Hmm

@Jole Srbuj, makar slamu jeo. Nikad vise nasilja u porodici, skolama, laznog morala i elitizma, i onda se nadju ovakvi kao ona da mlate praznu slamu, koju ti na kraju pojedes.

Hmm

Ovo sto prica lici na proliv, ali samo u suprotnom smjeru.

MONDO REPORTAŽE