• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Veliki protest zbog Beograda

Aleksandar Vučić najavio je da će ta stranka iduće sedmice organizovati veliki narodni protest ispred Skupštine Beograda.

 Vučić: Veliki protest zbog Beograda Izvor: MONDO

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vučić najavio je da će ta stranka iduće sedmice organizovati veliki narodni protest ispred Skupštine grada Beograda, zbog odluke o zakazivanju konstitutivne sednice parlamenta za 14. jul.

Prilikom posete naselju Sava Kovačević u Zemunu, Vučić je rekao da će protest biti organizovan u saradnji sa koalicionim partnerima radikala, Demokratskom strankom Srbije (DSS) i socijalistima, zbog suprostavljanja aktuelne gradske vlasti demokratskim principima, saopštila je SRS.

Vučić, koji je kandidat koalicije SRS-DSS-SPS za gradonačelnika, optužio je Demokratsku stranku (DS) da je svojim "antidemokratskim ponašanjem pokazala da ne poštuje pravni poredak, Ustav i zakon Srbije" i da joj je jedini cilj "održanje na vlasti po svaku cenu".

On je ocenio da ponašanje predsednika gradske skupštine Zorana Alimpića, koji je sednicu zakazao za 14. jul, i kandidata DS za gradonačelnika Dragana Đilasa nailazi na sve širu osudu Beograđana.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE