• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DSS: Uskoro će se saznati sudbina pregovora

Predsedništvo DSS će u ponedeljak ili utorak doneti odluku o tome da li će nastaviti ili prekinuti pregovore o formiranju vlade sa socijalistima.

 DSS: Uskoro će se saznati sudbina pregovora Izvor: MONDO

Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Andreja Mladenović izjavio je da će predsedništvo te partije u ponedeljak ili utorak doneti definitivnu odluku o tome da li će nastaviti ili prekinuti pregovore o formiranju vlade sa socijalistima.

"Ta odluka će biti poznata početkom nedelje. Mislim da ima dovoljno vremena da koalicija oko SPS da jasan odgovor na naše predloge i analize", rekao je Mladenović novinarima kod Ruskog cara, gde su radikali, narodnjaci i socijalisti započeli akciju prikupljanja potpisa za zakazivanje konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda pre 14. jula.

Portparol DSS je dodao da je njegov stranački kolega Zoran Lončar ocenom da je SPS "nepouzdan partner" izrekao jasan stav koalicije DSS-NS i da on "nema tu šta da doda".

"Što se tiče Beograda dogovor je čvrst. Na gradskom nivou, SPS je potpuno pouzdan partner", rekao je Mladenović.

Upitan da objasni svoju raniju izjavu da dogovora na gradskom nivou neće biti ako radikali, socijalisti i narodnjaci ne budu napravili vladu, Mladenović je rekao da je ta izjava stavljena u drugačiji kontekst".

"Ja sam jasno rekao da nisam siguran da ukoliko na centralnom nivou ne može da se formira koalicija, da će te koalicije na lokalnom nivou ostajati u svim slučajevima", kazao je Mladenović.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE