• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DSS-NS: Tadić gradski diktator

Potpredsednica NS optužila predsednika Srbije Borisa Tadića da izjavom da će u Beogradu biti formirana vlast kao u državi krši ustav

 DSS-NS: Tadić gradski diktator Izvor: MONDO

Naime, Tadić je agenciji Fonet kazao da će vlast u Beogradu biti ista kao na nivou države.

"Tadić prekraja izbornu volju gradjana Beograda i uvodi grad u političku krizu i diktaturu jedne stranke, a Srbiju institucionalno i politički destabilizuje. Niko nema pravo da se poigrava sa izbornom voljom gradjana i dogovorenim koalicijama, a ponajmanje predsednik države", kazala je potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovska agenciji Beta.

Ona je izrazila uverenje da će Srpska radikalna stranka i koalicije oko socijalista i Demokratska stranka Srbije-NS na konstitutivnoj sednici grada sprovesti promene.

"Očigledno je da Demokratska stranka, čiji je Tadić predsednik, Beograd smatra svojim partijskim resursom, ali su gradjani glasali za promene", kazala je potpredsednica NS i poručila Tadiću.

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije izrazio je u nedelju uverenje da će opstati dogovor radikala, narodnjaka i socijalista o formiranju vlasti u Beogradu i da je izjava predsednika Srbije Borisa Tadića - njegova želja i politički stav, izjavio je predsednik ovog tela (GO DSS) Nenad Komatina.

Komatina je agenciji Beta ponovio da veruje da će koalicija radikala, narodnjaka i bloka SPS formirati vlast u Beogradu, a da je izjava predsednika Srbije politički stav o formiranju iste vlasti na svim nivoima i da je takav stav imao i DSS.

"Videćemo da li će (Tadić) u tome uspeti", zaključio je Komatina.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE