• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladenović: Potvrđen sastav gradske koalicije

Predstavnici radikala, narodnjaka i koalicije oko socijalista potvrdili su jedinstvo za formiranje nove vlasti u Beogradu.

 Mladenović: Potvrđen sastav gradske koalicije Izvor: MONDO

Predstavnici radikala, narodnjaka i koalicije oko socijalista potvrdili su jedinstvo i čvrstinu za formiranje nove vlasti u Beogradu, saopštila je Srpska radikalna stranka.

U razgovorima, u prostorijama Demokratske stranke Srbije učestvovali su Aleksandar Vučić (SRS), Andreja Mladenović (DSS), Dubravka Filipovski (NS) i Aleksandar Antić (SPS).

Na sastanku je razgovarano o svim modusima vodjenja bolje i pravednije socijalne politike, navodi se u saopštenju.

Portparol DSS Andreja Mladenović rekao je da se sastav koalicije koju su na nivou Beograda dogovorili narodnjački blok, radikali i kolaicija oko SPS-a sigurno neće menjati do održavanja konstitutivne sednice Skupštine grada.

"Promena u sastavu kolicije sasvim sigurno neće biti do 14. jula, a 14. jula ćemo u skladu sa koalicionim sporazumom izabrati one organe, odnosno ljude koji će voditi te organe onako kako smo se dogovorili i potpisali koalicioni sporazum", kazao je Mladenović na konferenciji za novinare.

 Mladenović  je ocenio  na konferenciji za novinare da je koalicija za Beograd "stabilna" i da je "sramotno da presednik Republike , koji nije u stanju da odvoji svoje funkcije predsednika države i stranke, najavljuje koalicije na lokalnom nivou".

Tadić je u nedelju najavio da će princip, po kojem je formirana većina u Skupštini Srbije "biti primenjen i kod konstituisanja vlasti u Beogradu" i poručio da je "nemoguće efikasno voditi Srbiju, ukoliko srce tog sistema nije u direktnoj koordinaciji sa Vladom i ako ne postoji ista struktura vlasti u Beogradu i u Republici".

Novi sastanak održaće se u utorak u 10.00 časova, u prostorijama Nove Srbije na Obilićevom vencu.

(mtsmondo.com/Agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE