• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kneževo: Psihički bolesnik zarobio ljekare!

Psihički bolesnik S.M. iz Kneževa zarobio je tokom proteklog vikenda doktore i medicinske sestre iz lokalne Službe hitne pomoći.

 Kneževo: Psihički bolesnik zarobio ljekare!  Izvor: MONDO

Više sati ih je držao zatočene, omalovažavajući ih i ponižavajući, prenosi BanjalukaLive.com.

S.M. je prije toga pravio izgrede i po lokalnim kafanama, vrijeđajući goste, a potom provalio i u jedan kiosk.

Drama je počela u noći između petka i subote, kada je S.M. ničim izazvan upao u SHP i zatočio doktora Boru Škeljića i jednu medicinsku sestru, koji su bili dežurni.

Iako se ne zna tačan razlog zbog kojeg se S.M. obručio na medicinske radnike, vjeruje se da mu je meta bio upravo doktor Škeljić za kojeg je tvrdio da mu se zamjerio još dok je bio načelnik opštine Kneževo, piše "Press RS".

"Vikao je i vrijeđao zaposlene. Odmah se videlo da je riječ o psihopatskom ponašanju i niko nije želio da mu se suprotstavlja, jer čovjek u takvom stanju može da povredi ne samo sebe, već i druge ljude. Doktor ga je pokušao smiriti, ali ga S.M. nije slušao. U jednom momentu je uzeo ključ i zaključao prostoriju u kojoj su se nalazili doktor i medicinska sestra, a potom otišao kući. Doktor i sestra oslobođeni su tek nakon što se u SHP vratio jedan od vozača ambulantnih kola, koji je na obližnjem drvetu ispred Doma zdravlja pronašao obješen ključ od zaključane ambulante", rekao je sagovornik iz Doma zdravlja Kneževo.

Nakon dvodnevnog divljanja po gradu, muškarac je uz pomoć radnika Centra za socijalni rad sproveden u Psihijatrijsku kliniku u Banjaluci, gdje je zadržan na liječenju.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE