• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dačić u timu koji hvata haške begunce

Ivica Dačić i budući šef BIA biće novi članovi Akcionog tima za okončanje saradnje s Haškim tribunalom, prenose "Večernje novosti".

 Dačić u timu koji hvata haške begunce Izvor: MONDO

Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić i budući šef BIA biće novi članovi Akcionog tima za okončanje saradnje s Haškim tribunalom, prenose "Večernje novosti".

Taj list, pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, navodi da će koordinatori tog tima najverovatnije ostati Rasim Ljajić i Vojislav Vukčević.

Dačić će, prema pisanju "Večernjih novosti", u tom telu zameniti bivšeg ministra policije Dragana Jočića, dok će novi šef BIA naslediti dosadašnjeg direktora te agencije Radeta Bulatovića i u Akcionom timu.

Najozbiljniji kandidat za novog direktora BIA je, pišu te novine, načelnik Uprave za izvršenje zavodskih sankcija pri Ministarstvu pravde Saša Vukadinović.
Kako je navedeno, članovi Akcionog tima trebalo bi da ostanu i šef kabineta predsednika Srbije Borisa Tadića Miodrag Rakić i šef Vojnobezbednosne agencije Svetko Kovač.

Ljajić bi, prenose "Večernje novosti", trebalo da ostane na čelu Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom, u kome će biti i državni sekretari u ministarstvima odbrane, policije i pravde, a ministri tih resora Dragan Šutanovac, Ivica Dačić i Snežana Malović narednih dana bi trebalo da imenuju svoje saradnike za članove tog saveta.

Za direktan rad na terenu, kao i do sada, biće zaduženi direktor policije general-major Milorad Veljović i Kovač.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE