• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Prijedorčani pomažu sinu Jelene Trikić

Čitaoci portala "gradprijedor.com" pokrenuli su akciju za prikupljanje pomoći sinu Jelene Trikić koja je umrla 18. novembra od tumora mozga.

 I Prijedorčani pomažu sinu Jelene Trikić Izvor: MONDO

Nakon uspješne akcije prikupljanja pomoći za malog Nikolu Dunovića u Kliničkom centru Banjaluka, veći broj čitalaca portala "gradprijedor.com" izrazio je želju da slična akcija bude organizovana i u Prijedoru.

Prijedorčani od danas mogu uručiti novčane priloge, hranu za bebe "Humana 1", pelene za bebe teže od tri kilograma i kozmetiku za bebe u Udruženju građana (UG) "DON", u Ulici Miloša Obrenovića 18a (kod Zavoda za izgradnju grada) svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova, ili u Frizerskom salonu "Stil" u Ulici Jovana Raškovića, od 7.30 do 18.30 časova svakim radnim danom, te od 7.30 do 16.00 časova subotom.

Pojedinci ili preduzeća koji žele da se uključe u ovu humanitarnu akciju, mogu da se jave na i-mejl [email protected] ili na telefon 061/858-505.

"Sve one koji izraze želju da pomognu malom Nikoli, molimo da, ukoliko to žele, ostave svoje ime i prezime kako bismo im zahvalili. Po završetku akcije, prikupljena pomoć biće uručena porodici 'majke hrabrost', a izvještaj o tome objavićemo na našim stranicama", navodi lokalni internet portal.

Jelena Trikić (32) od 2007. godine borila sa teškim oblikom tumora na mozgu. Imala je dva teška operativna zahvata, bila je pod zračnom terapijom i terapijom citostaticima. Odbila je preporučenu intenzivniju terapiju, jer bi joj uništila sposobnost da ima potomstvo. Prije mjesec i po na svijet je donijela zdravog đečaka Nikolu.

Jelenina porodica je izbjeglička i u teškoj materijalnoj situaciji. Ljudi dobre volje koji žele da pomognu odrastanje malog Nikole, za koga je majka dala život, mogu to uraditi uključivanjem u ovu humanitarnu akciju.

Novac se može uplatiti na žiro-račun u KM kod NLB Razvojne banke Banjaluka: 562-099-810-914-3264. Devizni žiro-račun: NLB Razvojna banka Banjaluka 14752561 (SWIfT BIC:RAZBBA22, IBAN: BA395620998109143361). Uplate treba obavljati na ime Jelenine majke Milkice (Milorada) Trikić.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE