• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Sramno oslobađanje još jednog zločinca

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je za sve žrtve sramna i ponižavajuća oslobađajuća presuda Ramušu Haradinaju.

 Dodik: Sramno oslobađanje još jednog zločinca Izvor: MONDO

Dodik je istakao da je Hardinaj još jedan zločinac koji je bio kreator i izvršilac najgnusnijih zločina nad srpskim civilima.

Predsjednik Dodik je naglasio da su Srbi po ko zna koji put izloženi beskrupuloznoj međunarodnoj nepravdi, koja se provodi preko Haškog tribunala i međunarodnim pravnim falsifikovanjem istorije i skandaloznim pravnim terorom koji dolazi iz Haga.

"Osnivači Haškog tribunala i međunarodna zajednica su dužni da Srbima daju objašnjenje ovakvog bestijalnog pravnog nasilja, prije svega, po čijem političkom diktatu Haški sud pere, srpskom krvlju, okrvavljene ruke zločinaca!? Kada će Haški sud prestati da bude sud isključivo za Srbe!?", zapitao je predsjednik Dodik.

On je konstatovao da posljedice ovakvih političkih odluka Haškog tribunala ne doprinose regionalnoj stabilnosti i da Srbija mora da bude odlučna u očuvanju dostojanstva svih Srba i države Srbije.

Haški tribunal danas je oslobodio bivšeg komandanta takozvane Oslobodilačke vojske Kosova Ramuša Haradinaja. Veće je zaključilo da Haradinaj nije kriv ni po jednoj tački optužnice za učešće u udruženom zločinačkom poduhvatu s ciljem zlostavljanja kosovskih Albanaca, Srba i Roma 1998. godine u logoru OVK u Jablanici.

Oslobođeni su i bivši komandanti OVK-a Idriz Baljaj i Lahi Brahimaj.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE