• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučka naselja bez struje i vode

Zbog planiranih radova u ponedjeljak će doći do privremenog prekida u snabdijevanju potrošača vodom i električnom energijom.

 Banjalučka naselja bez struje i vode Izvor: MONDO

U vremenu od 8.30 do 13.30 bez struje će biti dijelovi ulica Lovćenska, Subotička, Ivana Gorana Kovačića, Branka Popovića, Podgorička, Put srpskih branilaca, Sopoćanska, Sretena Stojanovića, Zmaj Ognjenog Vuka, Serdara Janka Vukotića i Prijedorski put.

U vremenu od devet do 13 časova struje neće biti u dijelovima ulica Karađorđeva, Vladmira Rolovića, Dušana Jokića, Oplenačka, Podgrmečka, Svetozara Ćorovića, Dobojska, Filipa Kljajića, Kosovska, Užička, Dr Božidara Adžije, Miloša Matića, Franca Šuberta i Ravnih Kotara, prenose banjalučki mediji.

Isključenja vode

Zbog radova na cjevovodu u ponedjeljak će doći do privremenog prekida u snabdijevanju potrošača vodom u ulicama Veljka Mlađenovića i Prvog krajiškog korpusa od osam do 18 časova.

Vode neće imati ni naselje Priječani od 3. do 7. decembra od osam do 20 časova, najavljeno je iz banjalučkog "Vodovoda".

Iz ovog preduzeća dodaju da je snabdijevanje vodom u gradu proteklog dana bilo uredno i da kvalitet isporučene vode zadovoljava Pravilnik o higijenskoj ispravnosti vode.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE