• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomozimo Tamari da pobijedi leukemiju

Tamara Jeremić (19) boluje od teškog oblika leukemije, a za čije je dalje liječenje i presađivanje koštane srži u Rimu potrebno 136.000 evra

 Pomozimo Tamari da pobijedi leukemiju Izvor: MONDO

Savez studenata Pravnog fakulteta u Bijeljini organizuje 10. decembra humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći 19-godišnjoj Tamari Jeremić iz Zvornika koja boluje od teškog oblika leukemije, a za čije je dalje liječenje i presađivanje koštane srži u Rimu potrebno 136.000 evra.Tamara Jeremić saznala je da boluje od leukemije pred polazak na fakultet.

Humanitarna akcija biće organizovana u okviru takmičenja u besjedništvu i debati pod nazivom "Kulturno veče" u ponedjeljak, 10. decembra, u 18.00 časova u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini.

Predsjednik Saveza studenata Pravnog fakulteta Mirjana Trifković rekla je Srni da će se dobrovoljni prilog prikupljati na takmičenju, na kojem će učestvovati dva debatna tima i pet besjednika.

Prema njenim riječima, takmičenje u debati i besjedništvu predstavlja prezentaciju aktivnosti debatne i besjedničke sekcije koje već godinama postoje na Pravnom fakultetu.

"Debatni timovi saznaće temu za debatu sat vremena prije početka takmičenja, kako je propisano pravilima debate, dok će besjednici nastupiti sa različitim temama", objasnila je Trifkovićeva.

Organizatori "Kulturne večeri" su Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Savez studenata Pravnog fakulteta.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE