• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije usvojen finansijski izvještaj OSRS

Na današnjoj Skupštini Omladinskog savjeta Republike Srpske nije usvojen finansijski izvještaj o radu Savjeta.

 Nije usvojen finansijski izvještaj OSRS Izvor: MONDO

Razlog je što izvještaj nije imao sve elemente, a članovi Skupštine nisu imali pristup računima, rekao je Srni član Skupštine Ostoja Avlijaš.

"Izvještaj je imao samo bilans stanja i uspjeha, a treba da sadrži i mnoge druge elemente koje su menadžment Omladinskog savjeta, prvenstveno predsjednik Bojan Grebenar sakrili od članova Skupštine. Odluka je na kraju donesena na osnovu onoga što je predstavljeno", istakao je Avlijaš.

Avlijaš, koji je i predsjednik Omladinskog savjeta grada Istočno Sarajevo, rekao je da je Skupština, koja je počela juče, prekinuta zbog nedostatka kvoruma i istakao da bi Grebenar večeras bio smijenjen da nije bilo njegove taktike da Skupština i razmatranje finansijskog izvještaja bude održano u ovom vremenskom roku.

On je pohvalio više nego korektan stav Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske, koje je, prema njegovim riječima, dosad trebalo da izrekne sankcije po Zakonu o omladinskom organizovanju koji je kršio Omladinski savjet, a da to nije učinilo, dajući mu još jednu priliku da se konsoliduje.

"Za mlade se 2010. godine izdvajalo 1.250.000 KM, a danas 250.000 KM, ali ne zbog Vlade Republike Srpske, već zbog nemarnog odnosa menadžmenta Omladinskog savjeta, prvenstveno njegovog predsjednika prema ovim pitanjima", istakao je Avlijaš.

On je rekao da je zatraženo da nezavisna revizija da svoje mišljenje do kraja ove fiskalne godine i istakao da će Omladinski savjet Istočno Sarajevo sačekati ovo mišljenje.

Predsjednik Omladinskog savjeta Republike Srpske Bojan Grebenar nije odgovarao na pozive novinara.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE