• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sibirska zima u BiH

U BiH je jutros najniža temperatura izmjerena na Gacku - minus 24 stepena, dok je u Sarajevu bilo minus 16 stepeni Celzijusa.

 Sibirska zima u BiH Izvor: MONDO

Snijeg i niske temperature okovale su sve gradove u Bosni i Hercegovini, a najniža temperature u jutarnjim satima izmjerena je u Gacku, minus 24, u Kupresu i Sokolcu bilo je minus 23 stepena, a najtoplije je bilo u Neumu, gdje je izmereno minus dva.

Saobraćaj se odvija po mokrim i klizavim kolovozima, a iz Asocijacije auto-moto klubova apeluju na vozače da sporo voze na dionicama u višim planinskim predjelima zbog poledice na putevima. Zbog snježnih smetova, i dalje je neprohodan regionalni put Klanci-Obrnja.

Visina snježnog pokrivača u Nevesinju je 45 centimetara, Gacko, Han Pijesak 38, Drinić 35, Foča 30, Srebrenica 24, Zvornik, Bijeljina 20, Sokolac 19 centimetara.

Na Bjelašnici je jutros bilo minus 12 stepeni, a visina snega 78 centimetara.

Svi putevi u BiH su prohodni, ali vlažni i klizavi, saopštile su nadležne službe.

Radi anketiranja vozača, danas će biti privremeno izmijenjeno regulisanje saobraćaja od 7.30 do 15.30 časova na ulazu u naselje Krupa na Vrbasu, na dionici Prijedorska Petlja-Klašnice u zoni naplatnog terminala, kod raskrsnice sa regionalnim putem u naselju Srpske Topilice, u naselju Ramići, te neposredno pri izlazu iz naselja Vrbanja u smjeru Čelinca, ka Kneževu i u naselju Derviši.

Na ovim dionicama biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a izmjena regulisanja saobraćaja izvodiće se bez ugrožavanja bezbjednosti saobraćaja, uz kontrolu policijskih službenika iz Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

(MONDO/agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE