• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvala u ime porodice Brdar!

Humanitarna akcija koju su portal MONDO i Modni magazin Chic organizovali kako bi pomogli porodici Brdar iz Prijedora je završena.

 Hvala u ime porodice Brdar! Izvor: MONDO

Našem pozivu da zajedno pomognemo da četvoro mališana lakše prebrodi zimu odazvali su se brojni sugrađani, a pažljivo upakovane i s ljubavlju donesene stvari isporučene su Brdarima prošlog petka.

Podsjećamo, akciju smo pokrenuli nakon emitovanja priloga o porodici Brdar na Alternativnoj televiziji, čiji je autor kolega Nenad Knežević. Nenad je hranu, odjeću, slatkiše i stvari za higijenu koje smo prikupili, u naše ime predao Brdarima.

„Hvala vam, od srca, zahvaljujući vašoj akciji zima će nam biti mnogo lakša i veselija, a i djeca su se veoma obradovala poklonima“, kazala nam je Azra u kratkom telefonskom razgovoru.

U ime svih šestoro članova porodice Brdar i ekipe koja je organizovala akciju zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su nas podržali i pomogli. Veliko hvala i mališanima, njihovim roditeljima i osoblju vrtića „Maslačak“ iz Banja Luke, kompaniji m:tel, članovima benda „Važno obavještenje“ i firmi „Limicom“, kolegama novinarima koji su pomogli da se čuje za akciju, kao i svim ostalim učesnicima naše akcije koji su se pobrinuli da vratimo osmijeh na lice četvoro mališana.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE