• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razgovori o provođenju odluke Sejdić-Finci

Željka Cvijanović informisala delegaciju Savjeta Evrope o stavovima Srpske o provođenju odluke u slučaju "Sejdić-Finci".

 Razgovori o provođenju odluke Sejdić-Finci Izvor: MONDO

Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Željka Cvijanović je delegaciju Savjeta Evrope informisala i o načinu na koji Srpska smatra da treba definisati mehanizam koordinacije da bi se obezbijedilo koordinisano i nesmetano kretanje svih nivoa vlasti u BiH ka EU, saopšteno je iz Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Srpske.

Na sastanku je razgovarano o mogućim zajedničkim projektima i saradnji Savjeta Evrope sa BiH, kao i o potrebi što skorijeg imenovanja predstavnika iz BiH na nepopunjena mjesta u tijelima Savjeta Evrope.

Delegaciju Direktorata za političko savjetovanje Komiteta ministara Savjeta Evrope predvodila je šef kancelarije Savjeta Evrope u Sarajevu Meri En Henesi.

Cilj posjete članova Monitorig misije, među kojima su zamjenik direktora za političko savjetovanje Savjeta Evrope Danil Košabo i politički savjetnici Biljana Prlja i Dario D’urso je prikupljanje informacija za pripremu sveobuhvatnog Monitoring izvješaja o ispunjavanju obaveza i zahtjeva BiH koje proističu iz članstva u Savjetu Evrope, a koji će biti podnesen Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope u 2013. godini.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE