• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Pravosuđe mora biti efikasnije

Predsjednik RS ocijenio je da je potrebna veća efikasnost pravosuđa u Srpskoj, te ukazao na važnost pravosudnih organa u društvu.

 Dodik: Pravosuđe mora biti efikasnije Izvor: MONDO

Milorad Dodik je na prijemu povodom obilježavanja 9. januara - Dana i krsne slave Republike Srpske - Svetog arhiđakona Stefana, čestitao novoizabranim sudijama Ustavnog suda Srpske i izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom ovog suda.

Na prijemu za predstavnike Ministarstva odbrane BiH iz reda srpskog naroda, Dodik im je zahvalio što čuvaju identitet Srpske u okviru Oružanih snaga BiH, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Predsjednik Srpske je tokom prijema za privrednike istakao da je potrebno dodatno raditi na poboljšanju poslovnog ambijenta u Republici Srpskoj i bržoj registraciji preduzeća.

Dodik je ponovio da svjetska ekonomska kriza utiče na situaciju u Republici Srpskoj i da je značajno održati postojeći nivo ekonomskih aktivnosti.

On je naglasio je da je potrebno obezbijediti što veće učešće domaćih privrednih subjekata u realizaciji započetih i planiranih infrastrukturnih i energetskih projekata u Republici Srpskoj.

Predsjednik Srpske organizovao je danas prijeme za sudije Ustavnog suda Republike Srpske, predstavnike pravosudnih organa, predstavnike Ministarstva odbrane BiH iz reda srpskog naroda, te za privrednike.
(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE