• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Malom Vanji darovali zlatnik

Predstavnici Univerziteta za poslovni inženjering Banjaluka prvorođenoj bebi u Božićnoj noći - dječaku Vanji darovali zlatnik.

 Banjaluka: Malom Vanji darovali zlatnik Izvor: MONDO

Direktor Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banjaluka Ilija Džombić rekao je da će dobitnik ovog zlatnika biti njihov budući stipendista u Srednjoškolskom centru i na Univerzitetu.

"Zlatnik je mali gest pažnje, poklon i doprinos posticanju nataliteta i rađanja, jer misija našeg Univerziteta je obrazovanje mladih ljudi, a ukoliko ne postičemo natalitet - ne postičemo obrazovanje, nećemo imati koga obrazovati", rekao je Džombić novinarima.

Džombić je rekao da je cilj da se ovim gestom pozovu sve institucije da se uključe u posticanje rađanja. "Da imamo što mlađu naciju i društvo, a ne da svakim danom postajemo starije društvo", rekao je Džombić.

Mirjana Gazibarić, majka novorođene bebe, rekla je novinarima da se odlično osjeća, da je porod prošao kako treba, i da je rođenje malog Vanje na Božić za nju najveći poklon.

Ljekar na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Dragica Draganović rekla je novinarima da je porođaj protekao uredno i da su majka i beba dobro.

"Presrećna sam što sam porodila prvu božićnu bebu. Nadam se će tokom dana biti još beba, jer je porodilište puno", rekla je Gazibarićeva.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE