• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prikupljeno 2.647 KM za Milana Šarića

Na humanitarnoj zabavi u Banjaluci za porodicu dvogodišnjeg Milana Šarića, koji boluje od hroničnog oboljenja pluća, prikupljeno je 2.647 KM.

 Prikupljeno 2.647 KM za Milana Šarića Izvor: MONDO

Novac je prikupljen sinoć u banjalučkom klubu "Kruna" od prodatih ulaznica, koje su koštale tri KM, pet KM i 10 KM, u zavisnosti od toga koliko je ko mogao da izdvoji za ovu porodicu, te pića koje su donirali "Banjalučka pivara" i "Vitaminka".

Roditelji i ovaj dječak se dvije godine bore sa bolešću, a sada im zbog dugova prijeti isključenje struje koja za Milana znači život.

Ova porodica mjesečno izdvaja oko 200 KM za rukavice, gaze…, a ako bude prikupljeno dovoljno novca možda će moći i da nabavi neophodni rezervni respirator.

Milanov otac, Simo Šarić, koji povremeno taksira, rekao je da se njegova porodica nalazi u teškoj materijalnoj situaciji i da ne zna kako će obezbijediti novac za dalje liječenje sina.

Njegova supruga Vera je već duže na bolovanju, jer je potrebno da bude neprestano uz Milana.

Dug za struju ove porodice iznosi oko 3.000 KM, a potreban im je rezervni respirator, monitor vitalnih funkcija i novi agregat.

U London su poslati uzorci - biopsija mišića i DNK dječaka i u narednom periodu biće urađena analiza na osnovu koje bi mogla biti postavljena tačna dijagnoza.

Građani Srpske koji žele da pomognu ovom dvogodišnjaku, novac mogu da uplate u Hipo banci na broj žiro-računa 5520461499889603, na ime Milanovog oca Sime Šarića. 

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE