• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Potrebna "osvježenja" u Vladi RS

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da narednih dana sa premijerom Republike Srpske Aleksandrom Džombićem razgovarati o poziciji Vlade Srpske.

 SNSD: Potrebna "osvježenja" u Vladi RS Izvor: MONDO

"Na današnjem radnom sastanku SNSD-a zaključili smo da Vlada Republike Srpske ispunjava Ustavom predviđene obaveze i u tom pogledu je učinila maksimum u stabilizaciji ekonomskih i socijalnih prilika u Srpskoj", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci nakon sastanka rukovodstva SNSD-a.

On je naveo da većina u SNSD-u smatra da treba doći do "osvježenja" u Vladi Srpske, te da će se vidjeti u kojem će to obimu biti.

"Razgovaraćemo sa koalicionim partnerima, jer je važno da se u ovoj godini pribavi nova energija za izazove koji nas očekuju", rekao je Dodik.

Lider SNSD-a je ocijenio da ogromne medijske spekulacije idu na stvaranje nepovoljne atmosfere oko Vlade Srpske.

Sastanku rukovodstva SNSD-a večeras u Palati Republike u Banjaluci prisustvovali su predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednici stranke Igor Radojičić, Radovan Višković, Nada Tešanović, te izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić.

Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić izjavio je ranije danas da će rukovodstvo stranke danas imati sastanak, ali da "neće biti nekog spektakla".

"Organi SNSD-a imaju redovne sastanke, kao što će to biti i danas. Ja sam već razgovarao sa predsjednikom stranke Miloradom Dodikom, a kakvu će odluku donijeti organi stranke saznaćete nakon sjednice", rekao je Radojičić.

Na sastanku šireg rukovodstva SNSD-a, koji je održan 18. februara, razgovarano je o aktuelnoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH, te izborima u stranačkim organizacijama.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE