• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pekare i trgovine ne rade na Vaskrs

Za ljekare, apotekare i vatrogasce predstojeći vaskršnji dani biće radni, dok će u nedjelju, građani biti uskraćeni za većinu usluga.

 Pekare i trgovine ne rade na Vaskrs Izvor: MONDO

Na dan Vaskrsa neće raditi pekare, mesnice, prodajni objekti, osim "Mog marketa", koji će raditi do 16 časova, pišu Nezavisne.

"Služba hitne medicinske pomoći biće na usluzi građanima non-stop, dok će dežurni timovi službe porodične medicine na Polikolinici i u Platonovoj ulici raditi u dvije smjene i to od sedam do 20 časova", rekla je Dušica Stanković, portparol Doma zdravlja.

Dodala je da će pedijatrijske ambulante raditi u prvoj smjeni od sedam do 14 časova u ambulantama u Poliklinici. Svim građanima kojima tokom vaskršnjih praznika zatrebaju lijekovi, na usluzi će biti dežurna apoteka "Prvi maj".

"Na Vaskršnji ponedjeljak radiće apoteke 'Lazarevo', 'Metropol', 'Lauš', 'Nova varoš', 'Petrićevac', 'Starčevica', 'Borik', 'Zdravlje', '22. april' i 'Zmijanje', u periodu od 7.30 do 17 časova", saopštila je Nataša Stanojević, komercijalni menadžer u Centralnoj apoteci. Dodala je da će u periodu od 7.30 do 20 časova raditi apoteke "Zvijezda", "Centralna apoteka" i "Boska".

Prijemna kancelarija u ASBL radiće u subotu, od osam do 16 časova, a građani će moći obaviti poslove ovjere potpisa i dobiti izvode iz Matičnih knjiga rođenih.

"Gradonačelnik je odredio dežurstvo kako građani ne bi bili uskraćeni za određene usluge zbog tri neradna dana u kontinuitetu", rekli su u ASBL.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE