• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šaroviću priznanje "Najbolji ministar 2013"

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović imenovan je za priznanje "Najbolji ministar u Savjetu ministara BiH 2013".

 Šaroviću priznanje "Najbolji ministar 2013" Izvor: MONDO

U odluci o imenovanju Šarovića za dodjelu priznanja, Evropski pokret u BiH je naveo da je Šarović svojim radom i aktivnostima kao ministar dao i veliki doprinos u pomirenju naroda, vraćanju povjerenja i izgradnji partnerske saradnje, ubrzanju procesa evropskih integracija i evropeizaciji društva u BiH.

Iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH saopšteno je da je Šarović prepoznat i kao osoba i političar koja dijeli viziju demokratskog, naprednog, evropskog i civilizovanog društva.

U odluci se navodi da je on "jasnim, konstruktivnim ili kritičkim i vrlo direktnim stavovima, uz visok nivo političke kulture dijaloga, uz poštivanje izabranih predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti, ne opstruišući njihovo pozitivno djelovanje i iznoseći konstruktivne prijedloge za dobrobit cijele zajednice, s pravom zaslužio da ponese priznanje `Najbolji ministar u Savjetu ministara BiH 2013`“.

Šarović će tim povodom sutra posjetiti Prnjavor, gdje će mu tokom Svečane akademije povodom Dana Evrope u BiH, koja će se održati u Domu kulture u Prnjavoru, biti uručeno priznanje, dodaje se u saopštenju.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE