• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko Šarović najbolji ministar 2013.

Ministru spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirku Šaroviću biće danas uručeno priznanje "Najbolji ministar u Savjetu ministara BiH 2013".

 Mirko Šarović najbolji ministar 2013. Izvor: MONDO

Svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana Evrope u BiH u Prnjavoru, na kojoj će biti uručeno priznanje, između ostalih, prisustvovaće predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić i ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović.

Priznanje je dodijeljeno na prijedlog Komisije za dodjelu priznanja Evropskog pokreta u BiH, a povodom obilježavanja "Dana Evrope u BiH 2013".

U odluci o imenovanju Šarovića za dodjelu priznanja, Evropski pokret u BiH naveo je da je Šarović svojim radom i aktivnostima kao ministar dao i veliki doprinos u pomirenju naroda, vraćanju povjerenja i izgradnji partnerske saradnje, ubrzanju procesa evropskih integracija i evropeizaciji društva u BiH.

Iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH saopšteno je da je Šarović prepoznat i kao osoba i političar koja dijeli viziju demokratskog, naprednog, evropskog i civilizovanog društva.

Svečanoj sjednici će prisustvovati i specijalni predstavnik EU u BiH Peter Sorensen, visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, predstavnici državnih i entitetskih institucija, lokalnih zajednica, brojni ambasadori, kao i mnogi drugi zvaničnici, navedeno je u saopštenju Ministarstsva porodice, omladine i sporta.

Svečana akademija povodom Dana Evrope u BiH biće danas održana u Domu kulture u Prnjavoru u 11.55 časova.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE