• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik negira vezu sa Keljmandijem

Predsjednik RS Milorad Dodik negirao je bilo kakvu povezanost sa jednim od vodećih narko bosova na Balkanu Naserom Keljmendijem.

 Dodik negira vezu sa Keljmandijem Izvor: MONDO

Keljmendi je prema međunarodnoj potjernici BiH uhapšen 5. maja u Prištini.

"Određene grupacije u Srbiji pokušavaju da načine lošeg momka od svakoga ko nije podanik ili poslušnik. Ja to nikada nisam bio, niti ću biti, a oni mogu da nastave sa svojim lažima i podmetanjima...

Nastaviću da se bavim politikom na način kako mislim da je to ispravno, da branim interese Republike Srpske i srpskog naroda u cjelini i, iznad svega, da poštujem i volim Srbiju i ono što ona jeste u istoriji, što je danas i što će biti u budućnosti", rekao je predsjednik Dodik Tanjugu.

On je negirao i da je na bilo koji način bio povezan sa švercom cigareta, kriminalom i podzemljem tokom devedesetih godina (20. vijeka) i ocijenio da iza takvih napisa u pojedinim srpskim medijima "stoje određeni centri političke moći u samoj Srbiji".

Predsjednik Dodik je naglasio da Republika Srpska kao tema nije slučajnost.

"Žao mi je zbog toga. Republika Srpska voli i poštuje Srbiju. Republika Srpska će uvijek vjerovati Srbiji i onda kada se ona loše ponaša prema nama", istakao je predsjednik RS.

Naglasivši da Republika Srpska ima potencijal da "sama sebe definiše" i da je u tome uspjela, predsjednik Dodik je rekao da je u tom pogledu Srpskoj, naravno, uvijek važna dobra saradnja sa Srbijom.

Beogradski list "Kurir" objavio je juče i danas tekstove u kojem predsjednika Republike Srpske dovode u vezu sa švercom cigareta 90-ih godina, kao i da bi "eventualno svjedočenje uhapšenog narko-bosa Nasera Keljmendija za njega moglo da bude opasna prijetnja". 

(Srna/MONDO) 

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE