• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čubrilović i dalje na čelu banjalučkog DNS-a

Nedeljko Čubrilović danas je ponovo izabran za predsjednika Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Banjaluci.

 Čubrilović i dalje na čelu banjalučkog DNS-a Izvor: MONDO

Čubrilović je nakon izborne skupštine u Gradskoj organizaciji DNS-a Banjaluka rekao novinarima da će DNS i dalje slijediti principijelnost, te da će posebnu pažnju posvetiti mogućnostima otvaranja novih radnih mjesta, s obzirom da je to gorući problem.

"Našim građanima treba više radnih mjesta, više posla i DNS će se za to boriti ovdje u Banjaluci kroz svoj rad u samoj Skupštini grada, kao i na svakoj poziciji gdje se nalazi naš čovjek“, rekao je Čubrilović, koji je ministar saobraćaja i veza Republike Srpske.

Govoreći o koaliciji SNSD-a, Socijalističke partije i DNS-a u Skupštini grada Banjaluka, Čubrilović je rekao da je ispoštovano sve što je dogovoreno protokolom, te da se nastavlja sa njegovom realizacijom.

"Mislim da trzavice koje su se u međuvremenu pojavile nisu ostavile neke posljedice i da će ta saradnja biti korektna i na zavidnom nivou“, rekao je Čubrilović.

Čubrilović je rekao da je DNS od izbora do izbora imao značajan rast.

"U Banjaluci imamo četiri odbornika i zvanično smo druga politička opcija u Banjaluci i sigurno je da ima prostora za rast, pa očekujemo u sljedećem periodu da se to i desi“, zaključio je Čubrilović.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić čestitao je Gradskoj organizaciji DNS-a Banjaluka na uspjesima na lokalnim izborima, navodeći da DNS u Banjaluci još ima prostora za rast ove stranke.

On je za jun ove godine najavio skupštinu stranke na kojoj će biti izavrani najviši stranački organi.

Pavić je rekao novinarima da je DNS usmjeren na ekonomske probleme i da nastoji da doprinese da se lakše savlada finansijska i ekonomska kriza.

Govoreći o odnosima na nivou koalicije, Pavić je rekao da su oni dobri i da nema poteškoća, kao i da svako nosi teret svog broja glasova koji je dobio na proteklim izborima.

Izbornoj skupštini prisustvovali su predstavnici rukovodstva DNS-a, rukovodstvo Gradskog odbora DNS-a Banjaluka, predstavnici drugih političkih partija, gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović i brojni gosti.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE