• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savjet ministara 10. jula o JMB

Savjet ministara BiH razmatraće 10. jula Nacrt zakona o JMB, potvrdio je predsjedavajući Savjeta ministara Vjekoslav Bevanda.

 Savjet ministara 10. jula o JMB Izvor: MONDO

"U Parlamentarnoj skupštini BiH već imamo dva prijedloga zakona o JMB, koji će ostati u proceduri. Sarađivaćemo sa parlamentom i sada imamo jednu nelogičnu stvar, jer će tri prijedloga zakona biti u parlamentu, ali u svakom slučaju ne bježimo od toga", rekao je Bevanda za BHT1.

Nacrt zakona o JMB uvršten je danas na početak dnevnog reda sjednice koja će biti održana 10. jula. Savjet ministara do sada je dva puta utvrđivao zakonske prijedloge kojima bi se riješilo to pitanje, koji nisu dobili podršku u parlamentu.

Bevanda je dodao da je Savjet ministara, od 26 tačaka iz "Mape puta" EU iz juna 2012, riješio 24 tačke i još je preostalo provođenje odluke "Sejdić i Finci" i dogovor o Koordinacionom mehanizmu prema EU.

"S obzirom da su to nulti prioriteti i da bez njih nema aktivacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, nadam se da će biti riješeni u skorije vrijeme", dodao je Bevanda.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE