• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokić: Socijalisti i SNSD zajedno na izbore

Predsjednik Socijalitičke partije Petar Đokić rekao je da socijalisti i Savez nezavisnih socijaldemokrata ostaju u koaliciji.

 Đokić: Socijalisti i SNSD zajedno na izbore Izvor: MONDO

On je naglasio da ne vjeruje u priče o koaliciji SNSD-a sa SDS-om, jer kako je rekao, ne vidi da je to smisao politike i jedne i druge stranke.

Đokić je za "Nezavisne novine" rekao da je SP u dvadeset godina postojanja na ovim prostorima jedna od rijetkih partija koja je imala priliku da obilježi toliki period na sceni, te da je za to vrijeme prošla izuzetno složen put.

"Zahvaljujući istrajnosti članstva, koje je vjerovalo u socijalističku ideju, uspjeli smo ne samo da je održimo, nego i razvijemo i da bude prisutna u životu Republike Srpske i BiH. Bili smo donosioci ključnih političkih odluka i učesnici u važnim promjenama i događajima. I ponosni smo na to", rekao je Đokić.

Na pitanje da li Srpska danas dovoljno koristi činjenicu da je premijer Srbije Ivica Dačić iz sestrinske partije SP-a, Đokić je rekao da u ovom trenutku to možda nije dovoljno iskorišteno, zato što se Vlada Srbije opredijelila za dvije aktivnosti, koje je Dačić započeo i vodio još dok je bio ministar unutrašnjih poslova.

On je dodao da su te dvije aktivnosti borba protiv korupcije i put ka evropskim integracijama Srbije.

"Sad kad su ta dva važna smjera dala rezultate, vrijeme je da se okrenemo aktivnostima naše međusobne saradnje. Zato će Vlada Srbije 10. jula biti na sastanku sa Vladom Republike Srpske u Banjaluci", rekao je Đokić.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE