• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Poštujem SAD

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na Palama da poštuje Sjedinjene Države i njihov Dan nezavisnosti, 4. juli.

 Dodik: Poštujem SAD Izvor: MONDO

Dodik je potvrdio da je dobio poziv za prijem, koji u Ambasadi SAD u Sarajevu povodom 4. jula organizuje američki ambasador Patrik Mun, i da će večeras biti na proslavi Dana nezavisnosti.

"Niko ko je normalan ne može da propusti priliku da bude na tom događaju, koji je itekako važan za SAD, najveću silu svijeta", istakao je Dodik.

On je dodao da to nema nikakve veze sa nesuglasicama koje su u proteklom periodu u određenim trenucima postojale između njega i Muna.

"Nemam nikakvih frustracija. Što je on meni rekao, rekao je, i ja sam njemu odgovorio šta sam odgovorio. To stoji i ne mijenja se ništa", zaključio je Dodik.

On je istakao da ga ne plaše ulične demonstracije u Sarajevu, te dodao da je bio spreman da u vrijeme "talačke krize" dođe u parlament BiH i solidariše se sa političkim predstavnicima i zaposlenim iz Republike Srpske u zajedničkim institucijama BiH.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE