• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik uvjeren u podršku naroda

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas na Sokocu da je uvjeren da će SNSD u ovom mjestu dobiti podršku kakvu je imao ranije.

 Dodik uvjeren u podršku naroda Izvor: MONDO

Dodik je na Sokocu prisustvovao izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a, na kojoj je za predsjednika ovoga odbora izabrana Tanja Tomčić-Bulajić.

Lider SNSD-a rekao je novinarima poslije sastanka da ova stranka na Sokocu ima snagu, organizaciju i članstvo, kao i sposobnost da izabere novo rukovodstvo.

Prema njegovim riječima, SNSD je na Sokocu izgubio na lokalnim izborima zbog svojih unutrašnjih slabosti, a ne zbog toga što su neke stranke bile jake.

On je naveo da su danas analizirane aktivnosti partije i da je SNSD u cijeloj Republici Srpskoj u naponu rekonstrukcije i stabilizacije, za šta je najbolji primjer OO SNSD Sokoca, gdje su završeni izbori u svim mjesnim odborima.

Dodik je izrazio uvjerenje da SNSD ima obraz kod naroda, ističući da je u ovoj opštini za vrijeme vladavine ove stranke uloženo više od 30 miliona KM republičkih sredstava i da je stranka iza sebe ostavila konkretne projekte.

Bulajićeva je rekla novinarima da će vrijeme pokazati šta SNSD može da uradi u narednom periodu, "a može mnogo da uradi samo treba rada, reda i discipline".

Na sjednici je izabran novi Izvršni odbor od sedam članova OO SNSD-a za čijeg je predsjednika izabran Bojan Tošić, a potpredsjednici su Goran Pajić i Srđan Jolović.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE