• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nije razgovarano o prekompoziciji šestorke"

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da ni sa kim nije razgovarao o prekompoziciji "šestorke" na nivou BiH.

 "Nije razgovarano o prekompoziciji šestorke" Izvor: MONDO

"Odjednom se to postavilo kao tema. Što se nas tiče, imali smo negativan odnos prema protestima u Sarajevu kada su bili blokirani naši poslanici", rekao je Dodik u Banjaluci.

Dodik je istakao da je to bilo nedopustivo i da bi bilo kakva slična pojava dovela do toga da se razmisli da li ići u Sarajevo ili ne.

On je ocijenio da je prekompozicija "šestorke" pitanje za Federaciju BiH i da je njihov problem kakve će koalicije napraviti, te da takva situacija u tom entitetu drži BiH u zastoju po različitim pitanjima, među kojima su i jedinstveni matični broj i "Sejdić - Finci".

Govoreći o odnosima sa SDS-om na nivou BiH, Dodik je rekao da sa tom partijom SNSD ne dijeli mnogo zajedničkih političkih tema i vrijednosti.

"SDS je sa nama u Sarajevu zato što smo mi to htjeli, a oni su bili željni bilo kakve pozicije u vlasti. Igraju jako čudnu igru, kao s nama su zajedno na nivou BiH, a u Srpskoj smo im nepodnošljivi", kaže Dodik.

On je naglasio da to još ne znači da je SNSD spreman da prekine ovu saradnju na nivou BiH.

"Često predsjednik SDS-a Mladen Bosić pokušava da predstavi da mi njih eliminišemo. To je jednokratan i veoma lak čin i bilo bi problematično da se desi veoma brzo", rekao je Dodik, napominjući da SNSD smatra da je potrebno odlučivanje svih o najvažnijim pitanjima na nivou BiH.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE