• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaustavljen saobraćaj preko Manjače

Regionalni put Han Kola - Stričići privremeno je zatvoren za saobraćaj zbog bojevog gađanja na vojnom poligonu Manjača.

 Zaustavljen saobraćaj preko Manjače Izvor: MONDO

Saobraćaj na vojnom poligonu Manjača privremeno će biti obustavljan danas i sutra od 8.00 do 16.00 časova. Za vrijeme obustave saobraćaj će biti preusmjeren na alternativni pravac Han Kola - Ledenice - Stričići, saopšteno je iz Auto-moto društva Srpske.

Do kraćih zastoja dolazi na dionicama na kojima se izvode sanacioni radovi i gdje je obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka na magistralnom putu Rudanka - Karuše. Na ovim dionicama dolaziće do 15-minutnih obustava saobraćaja, a alternativni pravac za to vrijeme je regionalni put Doboj - Modriča.

Otežano se saobraća na dionicama regionalnih puteva Piperi - Bobetino brdo - Glavičice i Bušletić - Zelinja, na kojima je u toku sanacija kolovoza zbog čega su moguće privremene obustave saobraćaja.

Zbog aktiviranih klizišta jednom trakom saobraća se na dionicama regionalnih puteva Zagon - Jasik i Ukrina - Gornja Vijaka.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske najavljuju da će u Potočarima kod Srebrenice u četvrtak, 11. jula, radi bezbjednog održavanja javnog skupa, od 5.00 do 20.00 časova na više dionica biti zabranjen saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 tone.

Zabrana se odnosi na dionce magistralnih puteva Zvornik - Vlasenica, Vlasenica - Luke, Memići - Karakaj, na dionicama regionalnih puteva Konjević Polje - Bratunac, Drinjača - Bratunac, Bratunac - Srebrenica i Milići - Zeleni Jadar - Srebrenica.

Centri javne bezbjednosti Bijeljina i Istočno Sarajevo odrediće alternativne pravce na koje će biti preusmjeren saobraćaj za teretna vozila na koja se odnosi zabrana.

Auto-moto savez Republike Srpske do 18. jula provodi akciju "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite". Akcija će se danas provoditi u organizaciji Auto-moto društva iz Gacka, kod "Autoprevoza".

U Federaciji BiH je zbog sanacionih radova na mostu u mjestu Dobrinje obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Visoko - Kakanj. Za vrijeme obustave saobraćaj se preusmjerava na autoput.

Zbog sanacionih radova svakodnevno je od 7.00 do 18.00 časova na snazi zabrana saobraćanja teretnim vozilima na dionici magistralnog puta Kaonik - Bilalovac. Alternativni pravac za vrijeme obustave je dionica autoputa Zenica - Sarajevo.

Na graničnim prelazima nisu zabilježena duža čekanja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE