• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Poplašen na čelu naprednjaka u RS?

Na sutrašnjoj sjednici Predsjeništva Srpske napredne stranke RS biće upućena inicijativa da na čelo SNS-a u Srpskoj bude izabran Nikola Poplašen

 Nikola Poplašen na čelu naprednjaka u RS? Izvor: MONDO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Republike Srpske Miodrag Zeljić najavio je da će sutra u Banjaluci biti održana sjednica Predsjedništva stranke, na kojoj će biti pokrenuta inicijativa da na čelo SNS-a u Srpskoj bude izabran Nikola Poplašen.

Zeljić očekuje da procedura oko izbora Poplašena za predsjednika SNS-a u Republici Srpskoj neće dugo trajati, s obzirom da je stranka od 30. aprila praktično bez predsjednika.

On je podsjetio da je Odlukom Okružnog suda u Banjaluci poništeno ranije sudsko rješenje kojim je odobren upis promjene lica ovlašćenog za zastupanje i predstavljanje SNS u Srpskoj, a prema kojem je umjesto Adama Šukala u registar upisan Hadži Jovan Mitrović.

"S obzirom da je Okružni sud vratio predmet Osnovnom sudu na ponovni postupak i da će to potrajati, a da su, s druge strane, sve odluke koje gospodin Mitrović donese nezakonite, na Predsjedništvu će biti pokrenuta inicijativa da za lidera izaberemo jaku političku ličnost, koju upravo vidimo u gospodinu Poplašenu", naglasio je Zeljić na konferenciji za novinare u Brčkom.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE