• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Macanović lijepio plakate, ali nije autor

Predsjednik Skupštine studenata Studentskog centra "Nikola Tesla" Igor Macanović potvrdio da ga je policija privodila na razgovor zbog plakata.

 Macanović lijepio plakate, ali nije autor Izvor: MONDO

Macanović je rekao da jeste učestvovao u lijepljenju spornih plakata, ali da on nije njihov autor.

"Našao sam letke, ali, nažalost, nisam autor tih letaka. Pitanje je zašto se oko letaka digla ovolika prašina, ako sadržaj na njima nije istinit", kazao je Macanović.

Macanović kaže da je priveden jer se juče iščlanio iz vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), navodeći da je u zahtjevu da bude isključen iz ove stranke naveo da to čini "zbog nemogućnosti slobode govora, koja proizilazi iz bahaćena pojedinaca".

Prije dva dana u MUP RS-a na informativni razgovor je pozvan i Željko Raljić, vlasnik i glavni i odgovorno urednik portala "Istinito", koji je prvi objavio informaciju o plakatima.

Plakati su prije tri dana osvanuli u više banjalučkih naselja, po treći put za mjesec dana, osmišljeni kao "potjernica" raspisana za, kako piše na njima, "najzloglasnijim klanom u Evropi, takozvanim "Laktaškim klanom".

Uz natpis "Stop kriminalu i korupciji", na plakatu je kao vođa okarakterisan predsjednik RS Milorad Dodik, prenosi agencija Fena.

Igor Macanović je bio jedan od vođa studentskih protesta održanih početkom juna u Banjaluci. Osim njega, danas je na informativni razgovor priveden i student Draženko Gončin.

(MONDO/agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE