• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Uznemiravajuće privođenje studenata

Partija demokratskog progresa (PDP) danas je kritikovala privođenje dvojice studenata na informativni razgovor.

 PDP: Uznemiravajuće privođenje studenata Izvor: MONDO

Studenati su privedeni juče radi prikupljanja informacija o spornim sadržajima plakata na kojima su iznesene ozbiljne optužbe protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i drugih lica.

U saopštenju ova partija je izrazila nezadovoljstvo što je policija ušla u studentski dom, bez znanja rukovodstva Univerziteta, iz kojeg su odvedena dva studenta na informativni razgovor.

"Posebno je opasna ocjena da studenti, govoreći o kriminalu vlasti, `uznemiravaju javnost`", ističe se u saopštenju i dodaje da će "javnost sigurno biti uznemirena kada uskoro sazna šta je sve ova vlast radila i koliko je ekonomija Republike Srpske uništena".

Iz CJB-a Banjaluka juče su istakli da su ta "lica pozvana da, ukoliko posjeduju informacije ili dokaze o krivičnim djelima, to treba da se saopšti i dostavi nadležnim institucijama kako bi se izvršile neophodne provjere, a ne da se njihovim iznošenjima uznemirava javnost".

U Banjaluci su u noći između 17. i 18. jula izlijepljeni plakati sa pečatom "Stop kriminalu i korupciji" na kojim je aktuelni predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik označen vođom, kako je navedeno, "najzloglasnijeg klana u Evropi, takozvanog laktaškog klana".

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE