• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janja: Sahranjeni tragično preminuli dječaci

U prisustvu porodice, rodbine i prijatelja u Janji sahranjeni tragično stradali dječaci I. K. (17), O. G. (14) i E. C. (15).

 Janja: Sahranjeni tragično preminuli dječaci Izvor: MONDO

Trojica janjanskih dječaka utopili su se juče u popodnevnim satima na kupalištu koje se nalazi na mjestu spajanja rijeke Drine i kanala Dašnica.

Dječaci su sa još četvoricom prijatelja došli na kupalište kako bi se rashladili. Prema pričanju očevidaca, kupali su se u plićem dijelu rijeke, ali ih je uhvatila matica i povukla u dubinu gdje je mnogo riječnih virova. Četvorica su se uspjela spasiti, dok je hladna i duboka rijeka na dno povukla tri nesretna dječaka. Njihova beživotna tijela izvučena su iz rijeke oko sat vremena nakon utapanja, a u traženju su učestvovali pripadnici Granične policije, Civilne zaštite i lokalnog ronilčačkog kluba.

Trojica dječaka bili su uzorni učenici, ispričali su njihovi prijatelji i komšije.

Gradić Janja na sjeveroistoku BiH, u opštini Bijeljina, ne pamti sličnu tragediju još od 60-ih godina prošlog vijeka. Stanovnici Janje su od subote u šoku i nevjerici, a mnogi od njih još se ne mogu pomiriti s činjenicom da ovih dječaka više nema među njima, prenosi agencija Anadolija.

Na području grada Bijeljine u ponedjeljak, 22. jula, je povodom tragedije u kojoj su na kupalištu na Drini trojica dječaka izgubila život, proglašen dan žalosti, a u Janji je proglašena trodnevna žalost.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE