• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studenti samoinicijativno lijepili plakate

Studenti nisu lijepili plakate po nalogu ni jedne studentske organizacije rekao potpredsjednik Unije studenta Republike Srpske Borivoj Obradović.

 Studenti samoinicijativno lijepili plakate Izvor: MONDO

Studenti koji su bili na informativnom razgovoru u policiji nisu lijepili plakate po nalogu ni jedne studentske organizacije i zato je neprimjereno da se ono što su oni radili na svoju ruku pripisuje studentima uopšte, rekao je Srni potpredsjednik Unije studenta Republike Srpske Borivoj Obradović.

"Poznajem kolegu Igora Macanovića i lično mi je žao zbog svega što mu se dešava. Mislim da ga neko zloupotrebljava i iskorištava za ciljeve koji nemaju veze sa studentima, a on je očito isuviše naivan. Šteta, jer bi on bez tih 'mentora' bio mnogo produktivniji i korisniji i za studente i za društvo uopšte", ocijenio je Obradović.

On je rekao da pretpostavlja da će oni koji kreiraju događaje, poput lijepljenja plakata, lansirati i optužbe na račun Unije studenata što ne stane u zaštitu Macanovića.

"U vezi sa tim želim da kažem da to što je neko student ne znači da može da radi šta god hoće i da Unija studenata mora da stane u njegovu odbranu samo zato što je student, bez obzira šta radio", naglasio je Obradović.

On je istakao da rukovodstvo Unije studenata Republike Srpske ne podržava nikakav ilegalan rad i nastojaće da se odupre bilo čijem uticaju na njihove aktivnosti.

"Imamo naš plan rada koji je dovoljno 'revolucionaran', a svaki student koji bude radio na realizaciji tog plana imaće zaštitu Unije", poričio je Obradović.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE