• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska nudi pomoć bolnici u Bihaću

Ministar zdravlja i socijalne zaštite RS bolnici u Bihaću ponudio pomoć Kliničkog centra Banjaluka i bolnica u Prijedoru i Gradišci.

 Srpska nudi pomoć bolnici u Bihaću Izvor: MONDO

"Spremni smo da primimo pacijente i, u skladu sa našim mogućnostima, izvršimo neodložne operativne zahvate i druge intervencije koje su potrebne" , rekao je ministar Slobodan Stanić.

U požaru koji je rano jutros zahvatio Kantonalnu bolnicu "Dr Irfan Ljubijankić" u Bihaću izgorjela je centralna bolnička zgrada, povrijeđenih nije bilo, a svi pacijenti iz tog odjeljenja su evakuisani.

Stanić je istakao da je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Srpske ponudilo i svaku drugu vrstu pomoći koja je Kantonalnoj bolnici u Bihaću potrebna u ovom trenutku.

"Ponudio sam, čak, ako misle da je potrebno, da dođem i da zajedno sa njima sagledam stanje i da vidimo kako da se rješava taj problem“, rekao je Stanić i naglasio da u takvim momentima treba pokazati solidarnost.

Stanić je dodao da je dio pacijenata centralnog bloka Kantonalne bolnice u Bihaću već izmješten.

"Obavijestili smo naše bolnice i klinike, ako bi došlo do nekih zahtjeva, da izađu u susret“, rekao je Stanić i dodao da su bolnice snabdjevene svime, tako da mogu pružiti adekvatnu pomoć većem broju pacijenata.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE