• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevandić: Dozvole Grand trejda su lažne!

Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS Nenad Stevandić tvrdi da je gradnja stambeno-poslovnog kompleksa Grand trejda zasnovana na falsifikatima

 Stevandić: Dozvole Grand trejda su lažne! Izvor: MONDO

On je pozvao policiju i tužilaštvo da provjere kompletan projekat i zemljišno-knjižne izvode.

Stevandić je na konferenciji za novinare rekao da "SDS neće pokazivati falsifikovane i originalne zemljišno-knjižne dokumente", koje ima u posjedu, dok ne vidi kako će postupati tužilaštvo i MUP, što će, kako je naveo, biti svojevrstan test za institucije Republike Srpske.

On smatra da vlast u Srpskoj vrši zamjenu teza pričom o ugroženosti Srpske iz Federacije BiH i međunarodnog faktora i ocijenio da tako "stvara klimu za strani intervencionizam".

Govoreći o zemljištu Poljoprivredne škole u Banjaluci, on je ocijenio da je "ukradeno od 70 do 80 miliona KM" i istakao da sada oni koji su uzimali zemljište podnose zahtjeve da se isknjiže kao vlasnici.

Stevandić je rekao da je SDS ove podatke dobio u posljednjih dva mjeseca od građana zaposlenih u institucijama Republike Srpske.

VIDEO

Komentarišući slučaj porodice Vulić, Stevandić je rekao da su oni "samo kockica u ogromnom kriminalu" i da ne podržava napad na policajca.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je juče da je potpredsjednik PDP-a Branislav Borenović zajedno sa još nekim liderima opozicije, instrumentalizovao banjalučku porodicu Vulić, manipulišući njima i zloupotrebljavajući ih za politički okršaj sa aktuelnom vlašću.

Dodik je rekao da se lično zainteresovao za ovaj slučaj, te da se uvjerio da Vulići nisu zakinuti nakon što su mu svi relevantni republički organi predočili dokumentaciju.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE