• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AMS RS: Na put kretati ujutro i naveče

Auto-moto savez RS savjetuje vozačima da zbog visoke dnevne temperature na put kreću u ranim ili kasnim večernjim časovima.

 AMS RS: Na put kretati ujutro i naveče Izvor: MONDO

Od jutros 6.00 časova do sutra u 20.00 časova u Banjaluci će biti obustavljen saobraćaj na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića, dio od Ulice Majke Jugović do Ulice cara Lazara, zbog postavljanja završnog sloja asfalta.

Zbog radova na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, na dionici Srpske Toplice - Karanovac, vozači treba da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju. Predviđeno je da radovi traju do 1. novembra.

Radovi se izvode na mostu preko rijeke Vrbas u Karanovcu, na spoju regionalnog puta R-414 i magistralnog puta M-16 i saobraćaj je regulisan svjetlosnom signalizacijom.

U toku je izgradnja mosta preko rijeke Vrbanje, na regionalnom putu Bukovica - Obodnik. Saobraćaj će biti regulisan privremenom signalizacijom.

Zbog aktiviranih klizišta, jednom trakom saobraća se na dionicama regionalnih puteva Zagon - Jasik i Ukrina - Gornja Vijaka.

Deminiranje terena i povremene polučasovne obustave saobraćaja od 8.00 do 16.00 časova aktuelne su u mjestu Barakovac (opština Doboj) na lokaciji Hodžići – Barakovac.

Na dionici regionalnog puta Gornja Vijaka dva - Razboj, preko mosta u mjestu Dragalovci, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima nosivosti veće od pet tona i visine veće od 3,5 metra.

Na magistralnom putu Foča - Čemerno - Gacko saobraćaj vozila ukupne mase do 15 tona i vozila izvođača radova preusmjerava se na privremeno izgrađenu obilaznicu, radi sanacije klizišta Čemerno.

Zbog većeg odrona potpuno je obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Prozor - Tomislavgrad, u blizini Varvare. Putnička vozila, kao i teretna vozila do 5,5 tona saobraćaju obilaznicom u blizini, dok ostala vozila za sada ne mogu proći.

Na regionalnom putu Karanovac - Kneževo u mjestu Karanovac zabranjen je saobraćaj preko mosta na rijeci Vrbas za sva vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona. Alternativni putni pravac je Banjaluka - Crna Rijeka -granica Republike Srpske (Ugar) - Jajce - Donji Vakuf - Turbe.

Zbog sanacije na mostu u mjestu Dobrinje, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu Visoko - Kakanj. Za vrijeme obustave saobraćaj se preusmjerava na autoput A-1.

Zbog sanacije mostova na dionici autoputa A-1 Jošanica - Podlugovi, saobraćaj se od naplatnog mjesta Jošanica prema Podlugovima odvija dvosmjerno - jednom kolovoznom trakom. Takođe, na autoputu A-1, ali na dionici Visoko - Kakanj zbog demontaže čeonog naplatnog mjesta Kakanj, saobraćaj se odvija dvosmjerno.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. 

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE