• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Usvojen predlog zakona o opštoj bezbednosti proizvoda

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o opštoj bezbednosti proizvoda kojim se omogućava maksimalna zaštita života i zdravlja potrošača

 Usvojen predlog zakona o opštoj bezbednosti proizvoda Izvor: MONDO

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o opštoj bezbednosti proizvoda kojim se omogućava maksimalna zaštita života i zdravlja potrošača, kao i poštenija tržišna konkurencija privrednih subjekata.

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, vlada je obrazovala privremene organe u opštinama Ruma, Knjaževac i Prijepolje i imenovala predsednike i članove privremenih organa ovih opština.

Usvojen je i Zaključak o utvrđivanju osnove za zaključivanje Protokola o unapređenju trilateralne saradnje u borbi protiv kriminala, a posebno prekograničnog kriminala sa vladama Rumunije i Bugarske.

Članovi vlade, kako je saopšteno, razgovarali su i o zahtevima vojnih rezervista bivše Treće armijske oblasti koji traže da im se isplate razlike u dnevnicama.

Dogovoreno je da se nastave razagovori rezervista sa predstavnicima resornih ministarstava i da Ministarstvo za rad i socijalnu politiku, u dogovoru sa njima, formira novu radnu grupu koja će ih zastupati.

Vlada je uputila apel svim državnim organima i jedinicama lokalne samouprave da pomognu ugroženim opštinama koje poslednjih dana imaju problema sa vodosnabdevanjem.

Potpredsednik vlade Božidar Đelić imenovan je za nacionalnog koordinatora za predpristupnu pomoć Evropske unije, a ministarka finansija Diana Dragutinović za nacionalnog službenika za akreditaciju.

Njihov zadatak je da obezbede partnerske odnose između Evropske komisije i Vlade Srbije, kao i drugih institucija i korisnika, navedeno je u saopštenju.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE