• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šutanovac: Bivši ministri da vrate stanove!

Ministar odbrane Šutanovac ocenio je da je neprihvatljivo da bivši ministri posle prestanka funkcije ne vrate stanove koje su službeno koristili.

 Šutanovac: Bivši ministri da vrate stanove! Izvor: MONDO

Ministar Dragan Šutanovac je pozvao bivše ministre da vrate društvenu imovinu.

"Javno ih pozivam da se razduže i da ne brukaju ni sebe ni svoje stranke", rekao je Šutanovac novinarima posle otvaranja izložbe kojom je obeležen Dan Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

On je dodao da je zbunjen načinom na koji se kolega iz bivše vlade odnose prema društvenoj imovini izražavajuci očekivanje da će nadležne društvene službe mnogo ozbiljnije rešavati tu problematiku.

Šutanovac je rekao da nema saznanja da bilo ko od ministara iz Demokratske stranke, čiji je potpredsednik, nije vratio službeni stan po prestanku funkcije.

Ministar je kazao da on koristi kuću koja pripada Ministarstvu odbrane i da će je vratiti istoga dana kada mu prestane mandat.

Šutanovac je podsetio da je porodica penzionisanog generala Dragoslava Ojdanića koristila vilu i posle njegovog smenjivanja s dužnosti i da se iselila kada im je rekao da im to po zakonu ne pripada.

Po njegovoj oceni, ministri treba da stave javnosti na uvid svoju imovinu ali uz odgovarajuće diskreciono pravo koje se tiče članova porodice, dodajući da on redovno prijavljuje svoju imovinu, u skladu sa odgovarajućim zakonskim rešenjima.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE