• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabrani potpredsjednici SP

Na sjednici Glavnog odbora Socijalističke partije za potpredsjednike stranke izabrani su Živko Marjanac, Budimir Aćimović i Dalibor Stević.

 Izabrani potpredsjednici SP Izvor: MONDO

Za predsjednika Izvršnog odbora Socijalističke partije izabran je dosadašnji izvršni sekretar partije Slobodan Protić, a za predsjednika Političkog savjeta stranke Slobodan Mrdić.

Živko Marjanac je zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara BiH, a u Socijalističkoj partiji do sada je obavljao funkcije generalnog sekretara, te potpredsjednika. Rođen je 1948. godine u Banjaluci, većinu radnog vijeka je proveo u privredi, a istaknuti je i sportski radnik.

Budimir Aćimović je dugogodišnji član Socijalističke partije, a obavljao je i više dužnosti u Zvorniku i Republici Srpskoj, među kojima i funkciju narodnog poslanika. Rođen je 1950. godine u Zvorniku. Kao profesor matematike radio je u prosvjeti, a potom i kao preduzetnik.

Dalibor Stević je profesor i prodekan za nastavu na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini. Predaje i na fakultetu za Fizičku kulturu u Istočnom Sarajevu. Član je antropoloških društava Srpske i Srbije. Rođen je 1971. godine u Loparama, a autor je više udžbenika i naučnih i stručnih radova.

Novoizabrani predsjednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Slobodan Protić dugogodišnji je član partije u kojoj je obavljao ili obavlja funkcije predsjednika Opštinskog odbora Laktaši, predsjednika Regionalnog odbora Izborne jedinice jedan, člana Glavnog odbora stranke i izvršnog sekretara. Rođen je 1965. godine u Banjaluci, a kao major Vojske Republike Srpske nosilac je i više vojnih priznanja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE