• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali Gojko Đurić konačno u svom domu

Petar i Gojko Đurić iz sela Ljeljenča kod Bijeljine uselili su se u novoizgrađenu montažnu kuću.

 Mali Gojko Đurić konačno u svom domu Izvor: MONDO

Zahvaljujući kompaniji m:tel koja je, u saradnji sa kompanijom Stecco iz Bijeljine i gradom Bijeljina, omogućila Gojku i njegovom ocu Petru potpuno novi dom, danas se u ovom dijelu Bijeljine mogao čuti samo smijeh.

“Teško je riječima opisati kako se mi danas osjećamo. Gledam Gojka i njegovu sreću i svakodnevno se zahvaljujem ljudima koji nisu ostali gluvi i nijemi na okolnosti u kojima smo živjeli. Od danas, za nas dvojicu, počinje novi život. Hvala vam”, vidno uzbuđen rekao je Petar Đurić, Gojkov otac.

Gojko nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje. “Srećan sam. Potpuno sam srećan. Djed Mraz je ove godine došao mnogo ranije”, kroz osmijeh je rekao Gojko.



Gojku je od kompanije m:tel uručen i novogodišnji paketić, kao i laptop, a ovoj akciji su se ranije pridružili zaposleni kompanije skupivši značajnu sumu novca: “Drago nam je što možemo da budemo dio sreće drugih ljudi, sreće porodice Đurić kojoj smo potpuno promijenili život, zajedno sa ljudima dobre volje. U pretpraznično vrijeme darivanja ovim gestom još jednom potvrđujemo društvenu odgovornost u nadi da ćemo biti dobar primjer drugima”, rekao je Mišić.

“Bijeljina nije mogla zamisliti bolji kraj godine. Đurići su primjer da niko od nas nije sam, te da ćemo i mi u gradu Bijeljina, uvijek biti tu za svoje građane”, istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.



Zabava povodom useljenja u novu kuću potrajala je do kasno u noć, a od sutra će Gojko biti baš poput druge djece, probudiće se u svojoj sobi, sa funkcionalnim kupatilom i toplom vodom.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE