• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čestitke zvaničnika povodom katoličkog Božića

Zvaničnici RS i BiH uputili čestitke povodom katoličkog Božića vjernicima u BiH, sa željom da im praznični dani budu ispunjeni zdravljem i srećom.

 Čestitke zvaničnika povodom katoličkog Božića Izvor: MONDO

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poželio je svim rimokatolicima i ostalim hrišćanima u Republici Srpskoj i BiH, koji Božić praznuju po gregorijanskom kalendaru, da praznike proslave u zdravlju, sreći i blagostanju.
"Neka predstojeći božićni dani podare radost i zadovoljstvo, podsjete na važnost međusobnog uvažavanja i razumijevanja, a vrijeme koje je pred nama donese puno sreće i boljeg života za sve ljude", navodi se u Dodikovoj čestitki.

Predsjednik Srpske uputio je božićnu i novogodišnju čestitku nadbiskupu vrhbosanskom, kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu, redovništvu, svim rimokatolicima i ostalim hrišćanima u Srpskoj i BiH, koji praznuju po gregorijanskom kalendaru. Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je povodom katoličkog Božića čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, sveštenstvu i svim katolicima.
Cvijanovićeva je u svoje i u ime Vlade Republike Srpske uputila iskrene čestitke povodom nastupajućeg Božića i Nove godine.

"Želeći da u miru, zdravlju, ljubavi i praštanju provedete naredne praznične dane, a Nova 2014. godina da vam bude uspješnija i radosnija od prethodne, pozdravljam vas radosnim pozdravom: `Čestit Božić i srećna Nova godina`", navodi se u čestitki.

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac uputio je povodom predstojećeg katoličkog Božića čestitku katoličkim vjernicima u BiH, sa željom da im praznični dani budu ispunjeni zdravljem i srećom.
Košarac je katolicima poželio i da ovaj praznik u krugu porodice i prijatelja proslave u miru i opštem blagostanju.

Iz Parlamentarne skupštine BiH saopšteno je da je povodom katoličkog Božića čestitku svim građanima BiH katoličke vjeroispovijesti uputio i predsjedavajući Predstavničkog doma Denis Bećirović.

Bećirović je poželio katolicima da ovaj praznik, koji je duboko ukorijenjen u kulturu društva BiH, proslave u sreći, miru, radosti i porodičnom blagostanju.

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović uputio je povodom nastupajućeg katoličkog Božića čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, sa željom da ovaj praznik provede u miru, radosti i blagostanju.

Čestitku za predstojeći Božić kardinalu Puljiću, sveštenstvu Katoličke crkve i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u BiH uputio je danas i ministar inostranih poslova BiH Zlatko Lagumdžija u svoje i u ime Ministarstva na čijem je čelu.

Premijer Federacije BiH Nermina Nikšić danas je, u ime federalne Vlade i svoje lično ime, uputio građanima katoličke vjeroispovijesti čestitku povodom Božića, sa željom da najradosniji katolički praznik provedu u dobrom raspoloženju, uz svoje najbliže, prijatelje i komšije.

Nikšić je poručio da ljudi jedni drugima treba da daruju najpotrebnije - ljubav, nesebičnost i optimizam.

Povodom predstojećeg katoličkog praznika Božića, i predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić uputio je čestitku kardinalu Vinku Puljiću i svim katolicima u BiH. Hrišćani širom svijeta, koji praznike obilježavaju po gregorijanskom kalendaru, proslaviće Božić 25. decembra.

(MONDO/Srna, Foto: Ilustracija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE