• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić: Nefunkcionalnost BiH na djelu

Predsjednik NS RS Igor Radojičić izjavio je da situacija u vezi sa budžetom BiH i "Elektroprenosom BiH" pokazuje svu nefunkcionalnost na nivou BiH.

 Radojičić: Nefunkcionalnost BiH na djelu  Izvor: MONDO

"Imamo konkretan problem sa nivoom BiH. Oba ta problema blokiraju priliv nekoliko desetina miliona KM u Srpsku", naveo je Radojičić, koji je i potpredsjednik SNSD-a.

On je za "Glas Srpske" rekao da je, kada je riječ o "Elektroprenosu", jasno da veto SDA (na izmjene zakona o "Elektroprenosu") ne može proći na Ustavnom sudu BiH, dodajući da će to trajati dovoljno dugo da bude onemogućeno normalno funkcionisanje.

Radojičić je istakao da "mnogima odgovara pogoršanje stanja u smislu pripreme za izbore", naglasivši da opoziciji ide u korist ako se aktuelne vlasti dovedu u stanje finansijske nestabilnosti.

"Činiće sve kako bi došlo do toga, a nije tajna da dio međunarodne zajednice blagonaklono gleda na promjenu političkih odnosa i relacija u BiH", rekao je Radojičić.

Radojičić, koji je izabran za predsjednika banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, rekao je da je pred odborom veliki posao i da će prvi koraci biti vidljivi za nekoliko sedmica.

On je naveo da se opozicija opet ujedinjuje i da nema nikakvog programskog niti konceptualnog slaganja, već je to isključivo sastajanje protiv SNSD-a.

"Na tom konceptu može da se ide na izbornu pobjedu, ali je pitanje šta raditi sutra. Tu odgovora nema, jer su te koalicije pokazale da, osim koncepta `protiv`, ničeg drugog nije bilo", naveo je Radojičić. 

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE