• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD poziva Mićića da podnese ostavku

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina oštro osuđuje skandalozno pismo gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića upućeno predsjedniku RS Miloradu Dodiku.

 SNSD poziva Mićića da podnese ostavku Izvor: MONDO

SNSD poziva Mićića da podnese ostavku, "te građane Bijeljine liši sramote i skandala".

"Skandalozno pismo Miće Mićića upućeno predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, napisano kočijaškim riječnikom, nanijelo je nesagledivu sramotu građanima Bijeljine koji s pravom negoduju zbog toga. Mićo Mićić je nepoštivanjem institucije predsjednika Republike, pokazao da ne poštuje ni Republiku Srpsku", saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

U saopštenju se ističe da "građani Bijeljine nisu dali mandat Mićiću da pravi skandale, širi primitivizam i enormno se bogati prisvajajući postotke i zidajući svoje višespratnice, nego da Bijeljinu svrsta u red modernih gradova Republike Srpske".

"Nažalost, Bijeljina danas je, zahvaljujući Mići Mićiću, ni selo ni grad, jer ovog provincijskog moćnika i kliku oko njega ne interesuje ni grad ni građani, već lično bogaćenje. Ta priča o postocima Mićića i klike koja pustoši Bijeljinu, smještena je u projektu gasifikacije Bijeljine i još mnogo toga, što je već mjesecima opšte mjesto u Bijeljini", naglašava se u saopštenju.

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina navodi da se "Mićić, ovog puta, neće moći prikriti na sebi svojstven način, jeftinim prazničnim populizmom dijeleći iz opljačkane gradske kase božićne pečenice i poklone sirotim i nemoćnim".

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pozvao je danas predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da svojim autoritetom utiče na rješavanje problema, koje gradska administracija ne uspijeva da riješi u saradnji sa republičkim vlastima i institucijama.

Na vanrednoj konferenciji za novinare Mićić je rekao da je ove zahtjeve uputio Dodiku u otvorenom pismu koje je, kako je sam ocijenio, napisano u "ružnom i provokativnom tonu".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE