• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevski bombaši slobodni

Lica, uhapšena zbog sumnje da su bacila bombu na zgradu Fakulteta za poslovne studije u Istočnoj Ilidži, puštena na slobodu.

 Sarajevski bombaši slobodni Izvor: MONDO

Tri lica koja su u nedjelju, 23. novembra, uhapšena zbog sumnje da su bacila ručnu bombu na zgradu Fakulteta za poslovne studije u Istočnoj Ilidži puštena su na slobodu, potvrdio je Srni komandir Policijske stanice Istočno Sarajevo Borko Mišović.

"Uhapšena lica su u Policijskoj stanici bila zadržana 24 časa i nakon poligrafskog testiranja su, uz saglasnost Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, puštena na slobodu", rekao je Mišović.

Dodao je da policija i dalje preduzima razne mjere i aktivnosti prema ovim, ali i drugim licima, nakon čega će odlučiti da li će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv trojice osumnjičenih.

Pripadnici kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u nedjelju su uhapsili tri lica zbog sumnje da su ispred objekta Fakulteta za poslovne studije u Istočnoj Ilidži aktivirala ručnu bombu.

Tom prilikom na zgradi fakulteta su usljed detonacije polomljena tri stakla, a nije bilo povrijeđenih.

Policija je saopštila da im je u posljednjih 15 dana u tri navrata prijavljeno da je na ovom fakultetu postavljena eksplozivna naprava, nakon čega je pregledom utvrđeno da su bile lažne dojave.

Prema dosadašnjim informacijama kojim policija raspolaže, motiv ovih krivičnih djela, najvjerovatnije, su sukobi zaposlenih.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE