• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paljani rasturali drogu iz Crne Gore

Uhapšeni Zoran Maljukan (41) i Gordana Simović (22), oboje iz Pala, osumnjičeni su za krijumčarenje 11 kila droge iz Crne Gore u BiH.

 Paljani rasturali drogu iz Crne Gore Izvor: MONDO

Zoran Maljukan (41) i Gordana Simović (22), oboje iz Pala, uhapšeni su u ponedjeljak u Crnoj Gori bog sumnje da su u BiH planirali prokrijumčariti oko 11 kilograma droge, potvrđeno je u crnogorskoj policiji, prenose "Nezavisne novine".

Tamara Popović, portparol Uprave policije Crne Gore, dodala je da su privedeni i D.S. takođe iz Pala, te Gordanina majka Rada Simović, koji su nakon saslušanja pušteni.

Nikšićka policija je u nedjelju, oko 13.30, na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, u mjestu Budoš, zaustavila putničko vozilo FIAT bravo, registarskih oznaka BiH, i pronašla 11 kilograma skanka, cvijeta marihuane sa visokim procentom psihoaktive supstance. Pola sata kasnije zaustavljen je i pežo 306, u kojem je bio Maljukan.

"Pronađena droga pripadala je Maljukanu, a Simovićeva ju je prevozila", kazala je Popovićeva, ali nije mogla saopštiti više informacija.

Ekipa "Nezavisnih" juče je u mjestu Nikolić, kod Pala, zatekla Maljukanovog sina, koji je kratko kazao da je čuo da su mu otac i rođaka Gordana Simović uhapšeni u Crnoj Gori.

U policiji u Istočnom Sarajevu kazali su da Maljukan i Simovićeva nisu ranije evidentirani kao počinioci krivičnih djela.

Oni su predati istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Crnogorska policija je u posljednjih osam mjeseci zaplijenila oko 150 kilograma skanka. Kako navode, vrijednost na narko-tržištu Srbije i zemalja zapadne Evrope dostiže cijenu i do nekoliko hiljada eura za kilogram, odnosno od 1.200 eura po kilogramu pa naviše.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE