• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve više pristalica Dragana Čavića

Predsjednik Demokratske partije (DP) Dragan Čavić rekao je da za dva i po mjeseca djelovanja ova stranka dobila oko 5 000 članova.

 Sve više pristalica Dragana Čavića Izvor: MONDO

"DP zagovara dominaciju privatne nad državnom imovinom, dalju liberalizaciju profita, decentralizaciju na principima na kojima je EU izgradila konvencije o regionalnoj i lokalnoj samoupravi a podržavamo i ostajanje vjeronauke u školama", naglasio je Čavić u Mrkonjić Gradu gdje je održan prvi sastanak Inicijativnog odbora DP.

Čavić kaže da je za njega "tragično što je SNSD bio odgovorna opozicija, ali se, kako vrijeme prolazi, pokazao kao neodgovorna vlast".

"Ne žalim ni jedne sekunde što sam dao mandat lideru opozicije Miloradu Dodiku, jer je to bila politička alternativa za stabilnost RS", naglasio je Čavić.

Čavić nije htio da komentariše prijavu Sipe protiv Milorada Dodika, a na pitanje šta misli o ubistvu potpredsjednika Demokratske stranke RS Branislava Garića, rekao je da je sramno to stavljati u politički kontekst.

Sjednici koja je održana  prisustvovali su osnivač i predsjednik Demokratske partije Dragan Čavić, predsjednik Inicijativnog odbora ove stranke u Mrkonjić Gradu Zdravko Stupar, poslanici u Narodnoj Skupštini RS Borislav Gligić i Branislav Škobo, te doktori Dragan Kostić i Branko Bjelajac.

Kongres Demokrtaske partije predviđen je za kraj septembra kada će biti formirani glavni i izvršni odbor i drugi organi koji će partiji omogućiti normalan rad i učešće na izborima sljedeće godine.

 (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE