• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spašen francuski državljanin

Spašen francuski državljanin koji se izgubio na području Prače u opštini Pale.

Koordinisanom akcijom Operativno-komunikacionog centra – 112 Ministarstva bezbjednosti BiH i Policijske stanice Pale, uspješno je okončana akcija spašavanja francuskog državljanina koji se izgubio na području Prače u opštini Pale.

Operativno-komunikacioni centar je sinoć, u 22.39 časova, zaprimio informaciju da je francuski državljanin uputio telefonski poziv lokalnoj policiji, navodeći da se nalazi na nepoznatoj lokaciji na području mjesta Prača, tražeći pomoć u lociranju i izvlačenju.

Obzirom da ga nije bilo moguće locirati prema raspoloživim informacijama, Ministarstvo bezbjednosti BiH pokrenulo je proceduru njegovog lociranja putem telefonskog mrežnog sistema, saopšteno je iz Ministarstva.

Koordinisanom akcijom Operativno-komunikacionog centra -112 i i Policijske stanice Pale francuski državljanin je pronađen u 23.06 časova u blizini sela Ponor, opština Pale, čime je akcija spašavanja bila okončana.

I ova akcija spašavanja još jednom je pokazala visok stepen efikasnosti Operativno-komunikacionog centra prilikom koordinisanog rada nadležnih institucija u oblasti bezbjednosti, zaštite i spašavanja građana.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE