• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prevoznici odustali od obustave saobraćaja

Prevoznici iz RS odustali od obustave saobraćaja na značajnim putnim lokacijama jer ne žele da budu zloupotrijebljeni zbog dešavanja u FBiH

Prevoznici iz Republike Srpske odustali su od za sutra planirane obustave saobraćaja na značajnim putnim lokacijama, jer ne žele da njihovi zahtjevi budu zloupotrijebljeni u kontekstu trenutnih dešavanja, koja se reflektuju kroz organizovanje protesta u više gradova u Federaciji BiH.

Najavljena obustava saobraćaja na određenim značajnim putnim lokacijama privremeno je odgođena, zbog trenutno nepovoljne društveno-političke situacije u BiH, odlučio je Izvršni odbor Udruženja saobraćaja i veza Privredne komore Republike Srpske.

Prevoznici iz Republike Srpske planirali su da organizuju obustavu saobraćaja kao znak upozorenja nadležnim organima da je neophodno hitno pristupiti sprečavanju svih oblika nelegalnog prevoza, saopšteno je iz Privredne komore Srpske.

Prevoznici u unutrašnjem i međunarodnom prevozu putnika iz Republike Srpske i dalje insistiraju da nadležni organi i institucije Srpske i BiH hitno preduzmu neophodne aktivnosti s ciljem otkrivanja, sprečavanja i sankcionisanja nelegalnog prevoza u unutrašnjem i međunarodnom prevozu putnika.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE